Menu Zavřít

Cimbálová muzika Klaret

Cimbálová muzika Klaret působí v Mikulově od roku 2000. Za dobu své existence uskutečnila mnoho vystoupení po celé České republice i v zahraničí. Díky pěveckým kvalitám, tradičnímu nástrojovému obsazení a individuálním schopnostem svých muzikantů se soubor zabývá jak tradičním folklorním repertoárem Moravy či Slovenska, tak i interpretací slavných melodií ve vlastních aranžmá. Cimbálová muzika Klaret nabízí svou produkci při akcích rozličného charakteru. Vedle tradičních vystoupení k doplnění koloritu vinného sklípku nebo sklepní vinárny mohou muzikanti poskytnout program vhodný k nejrůznějším příležitostem, oslavám či reprezentačním plesům nebo svatebním obřadům. Soubor vystupuje v pětičlenném obsazení - housle, klarinet, viola, cimbál a kontrabas. Disponuje vlastní dopravou, proto není problém vystoupit kdekoliv v republice i v zahraničí.

Chcete se dozvědět více?
kontaktujte nás
Ing. Jiří Vrbka
1. května 122
692 01 Mikulov
+420 602 395 192
vrbka.mikulov@seznam.cz

Kontaktujte nás

Máte-li zájem o naše služby, neváhejte nás kontaktovat. Na Váš dotaz odpovíme co nejdříve, nejpozději následující pracovní den.

Odesláním souhlasím, aby město Mikulov jako správce zpracovávalo moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu. Další informace ke zpracování naleznete v informacích o ochraně osobních údajů.

umístění v mapě