Menu Zavřít

Virtuosi di Mikulov

Pěvecký sbor VIRTUOSI di MIKULOV vznikl v roce 1996 a za dobu své existence si vybudoval pevnou pozici nejen v mikulovském kulturním životě, ale i po celém jihomoravském regionu. Sdružení amatérských zpěváků z Mikulova a širokého okolí vždy vedli profesionální sbormistři (Petr Špaček, Martin Franze, Zuzana Pirnerová, Martina Kirová, Jan Svoboda a Tereza Toufarová). Důležitým počinem sboru v kulturním životě domovského města je každoroční organizace Mezinárodního festivalu pěveckých sborů KAMPANILA, pořádaného každoročně od roku 1999. Festivalu se kromě amatérských těles pravidelně účastní smíšené a dětské sbory mezinárodního renomé a profesionální orchestry pod vedením českých i zahraničních dirigentů.

Chcete se dozvědět více?
kontaktujte nás
Michaela Bálintová, předsedkyně
Komenského 224/1
692 01 Mikulov
+420 777 821 705
sbor.vdm@gmail.com
www.vidimi.cz

Kontaktujte nás

Máte-li zájem o naše služby, neváhejte nás kontaktovat. Na Váš dotaz odpovíme co nejdříve, nejpozději následující pracovní den.

Odesláním souhlasím, aby město Mikulov jako správce zpracovávalo moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu. Další informace ke zpracování naleznete v informacích o ochraně osobních údajů.

umístění v mapě